Je veroudert je huid sneller door …

Je veroudert je huid sneller door …


# 1 Geen zonnebrandcrème dragen op bewolkte, regenachtige dagen of in herfst of winter

Denk je dat je niet wordt blootgesteld aan de gevaarlijke UV-stralen omdat de temperatuur koud is of het buiten regent en je niet zo veel buiten bent? Denk nog een keer na. De stralen die vroegtijdige huidveroudering en huidkanker veroorzaken (UVA-stralen) zijn ongeveer het hele jaar door dezelfde sterkte en kunnen door wolken dringen, zelfs op een sneeuw- of regenachtige dag. Het is zo belangrijk om de gewoonte aan te nemen om een ​​vochtinbrengende crème te gebruiken met zonnebrandcrème. Je zult het elke ochtend, elke dag van het jaar, regen en zonneschijn binnen en buiten willen toepassen. (UVA-straling kan door vensters binnendringen!)

Het allerbeste anti-aging product ter wereld is zonnebrandcrème.  Ja, andere producten zoals een goed samengesteld retinolserum kunnen een grote verbetering zijn, maar het zal niet effectief zijn tenzij u uw huid dagelijks beschermt tegen de schadelijke stralen die uw huid verouderen.


# 2 Geeuwen

Als je te laat gaat slapen is is de kans groot dat je meer gaat gapen, toch? Wanneer je geeuwt, prikkelt het je ogen aan om te tranen, wat zorgt voor zwelling en wallen zowel ’s nachts als’ s morgens wanneer je wakker wordt. Deze overtollige vloeistof (water) rond de ogen verzwakt de elasticiteit van het omliggende weefsel, wat een versnelling van de rimpels veroorzaakt. Het verlies van elasticiteit is als een rubberen elastiek die herhaaldelijk is uitgerekt: op een bepaald moment knapt het niet meer terug en dit is wat er gebeurt met de ogen.

Dit is dus nog een reden om een ​​goede nachtrust te krijgen.

# 3 Een bril uitstellen

(ik ben hier ook schuldig aan)

Telkens wanneer je je ogen dichtknijpt door felle lichten of een wazig zicht, verzwak je de elastinevezels rond de ogen. Dit zal het verschijnen van lijnen en rimpels versnellen. Zorg er ook voor dat u een zonnebril draagt ​​wanneer u buitenshuis bent.

# 4 Blootstelling aan (passief) roken

Wat betekent dit voor je huid? Onder andere beïnvloedt passief roken de huid enorm, omdat collageen vernietigende enzymen (MMP’s) oplopen als ze worden blootgesteld aan tabaksrook. Dit leidt tot vroegtijdige rimpels en zichtbare veroudering.

Probeer tweedehands rook te vermijden en gebruik altijd antioxidanten in je huidverzorgingsproducten. Studies tonen aan dat het gebruik van een krachtig vitamine C-serum elke ochtend onder zonnebrandcrème de huidcellen beschermt tegen oxidatieve schade om uw huid er fris, helder en jeugdig uit te laten zien. Vitamine C en Eis degene die ik elke dag gebruik.


# 5 Drinken uit rietjes

Net als bij het het dichtknijpen van de ogen, zullen herhaalde gezichtsuitdrukkingen en bewegingen collageen- en elastinevezels afbreken. Als je uit een rietje drinkt, moet je je lippen klemmen, waardoor onnodige lijnen en rimpels rond de mond ontstaan. Drinken uit een smal flesje kan dit ook veroorzaken.

# 6 Te vaak peelings en scrubs gebruiken

In de zoektocht om er jonger uit te zien en een gladdere huid te hebben, doen veel mensen veel te veel agressieve exfoliërende behandelingen. Daardoor schilfering, roodheid, droogheid, uitdroging, ontsteking en mogelijke vernietiging van gezonde cellen. Het is prima om het af en toe te doen, maar niet teveel.

# 7 Het niet reinigen van je huid in de ochtend
Denk je dat het onnodig is om je gezicht te wassen? De reden dat het belangrijk is ochtends te wassen,Herstellen gebeurt als je slaapt. Dit zorgt ervoor dat de huid gifstoffen en talg afscheidt (olie). Daarbij komt dat je verzorgingsproducten en zonnebrand beter werken op een schone huid. 

 

Geef een reactie