Natuurlijk middel tegen hoofdluis

Mijn dochter zit in de kleutergroep en heeft voor de tweede keer hoofdluis. Wat een gedoe.

Alles gewassen en van dat spul gekocht tegen hoofdluis. In mijn zoektocht naar een natuurlijke remedie tegen hoofdluis kwam ik een artikel tegen over het effectief van kokosolie op de huid.

Daar stond in dat een spray van kokos, ylang ylang en anijs net zo effectief is als een insecticide.

Er staan helaas geen maten bij van hoeveel je van elk nodig hebt, maar ik ga het de volgende keer dat ze hoofdluis heeft (hopelijk niet) zeker uitproberen..En dan laat ik het hier  zeker weten of het werkt.

Hoofdluis. Onderzoek toont aan dat een spray met kokosolie, anijs olie en ylang ylang olie  effectief  blijkt voor de behandeling van hoofdluis bij kinderen . Het lijkt ongeveer  even goed te werken  als een spray met chemische insecticiden.